Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerverwarming

Een mooi nieuwbouwhuis laten bouwen op een perceel in Drachten en omgeving? Of juist een grondige renovatie van een klassieke boerderij? In beide gevallen kan het zijn dat je nu opeens de beschikking hebt over vloerverwarming, in plaats van de klassieke radiatoren (of zelfs hout- of gaskachel). Een vloerverwarming biedt een behaaglijke warmte en verhoogt het leefcomfort. Alleen is het nog wel even de vraag welk type vloer geschikt is. Moet het per se een gietvloer zijn of tegels? Of behoort een houten vloer ook tot de mogelijkheden?

Combineer vloerverwarming met een houten vloer

Het antwoord op de vorige vraag is, in tegenstelling tot een breed gedeelde mening, is dat het zeker mogelijk is om een houten vloer op een vloerverwarming te leggen. Het is daarbij wel noodzakelijk dat je een vakman laat kijken naar de situatie ter plekke. Juist omdat er sprake is van een aantal speciale voorwaarden, is het niet aan te raden dat je zelf de vloer legt. Zo heb je een speciale lijm nodig als je de vloer gaat verlijmen en moet je rekening houden met een bepaalde afstand tussen vloerdelen en verwarmingsbuizen. Bij Dutzfloors werken we alleen met vakmannen die de kennis hebben die nodig is om een houten vloer op een vloerverwarming te leggen. Bel ons voor een afspraak en komen bij jou thuis kijken naar de mogelijkheden!

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>