Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerspecialist Drachten

Ben jij op zoek naar een vloerspecialist in Drachten, waar je terecht kan voor hoogwaardige, duurzame en betaalbare vloeren? Dan zijn wij zeker de vloerspecialist nabij Drachten die je zoekt. Wij zijn in Heerenveen gevestigd. Hier is ook onze gezellige showroom te bezoeken, indien gewenst op afspraak buiten de openingstijden. Wij leveren onze vloeren door heel het land, waardoor we je ook uitstekend van dienst kunnen zijn als je een vloerspecialist in Drachten nodig hebt. Wij bieden je een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige vloeren tegen aantrekkelijke prijzen.

Een complete service van jouw vloerspecialist in Drachten

Als jij voor ons kiest als jouw vloerspecialist in Drachten, dan mag je een meer dan complete service van ons verwachten. Uiteraard kan je uitstekend bij ons terecht voor een breed assortiment vloeren in tal van sferen, formaten, kleuren en stijlen. Als ervaren vloerspecialist kunnen wij in Drachten vloeren realiseren die aan al je wensen voldoen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid tot het laten maken van maatwerk vloeren. Wij voeren alle werkzaamheden zelf uit, in onze werkplaats, waar het hout voor onze hoogwaardige vloeren wordt bewerkt. Wij bieden je niet alleen een hoge kwaliteit, fijne prijzen en een vriendelijke setting in onze showroom in Heerenveen, maar ook service die strekt tot bij jou thuis.

Wij komen ter plaatse

Wil jij de nieuwe vloeren laten leggen door een vloerspecialist in Drachten? Ook dan zijn wij een goede optie. Wij komen graag ter plaatse als jij de vloeren gelegd wilt hebben door ervaren parketteurs. Zij leggen vakkundig en snel jouw nieuwe vloeren, ook op vloerverwarming. Vraag ons gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>