Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Parketvloer Drachten

Weet jij al precies wat voor parketvloer jij in Drachten wilt? Dan zorgen wij er graag voor dat jij deze parketvloer in Drachten geleverd krijgt. Als je de betreffende parketvloer niet kunt vinden in ons assortiment, dan kunnen wij deze op maat maken voor je. Wij zeggen niet voor niets dat jouw wens onze opdracht is. Wij bespreken graag met jou wat je wensen zijn en zorgen vervolgens voor een parketvloer in Drachten die hier perfect op aansluit. Natuurlijk zijn de meest verschillende houtbewerkingen mogelijk bij ons, evenals de meest uiteenlopende kleuren. Natuurlijk kan je je online of in onze showroom laten inspireren.

Een parketvloer in Drachten uit onze werkplaats

Als je door ons een parketvloer in Drachten laat leveren, dan ben je zeker van een bewuste keuze. Wij kopen het hout voor onze vloeren zelf in en gaan hierbij altijd voor duurzaam en eerlijk hout. Wij vervaardigen alle houten vloeren, waaronder ook jouw nieuwe parketvloer voor in Drachten, van begin tot einde zelf. Je weet dan ook zeker dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor het leggen van de hoogste kwaliteit in onze vloeren. De parketvloer die in Drachten wordt geleverd is bij ons machinaal voorzien van een beschermende toplaag waar je 15 jaar garantie op krijgt. Natuurlijk kan je de vloer door de jaren heen zelf goed onderhouden om de levensduur nog te verlengen.

Onderhoud van de parketvloer

Als de parketvloer in Drachten is gelegd, dan is het natuurlijk aan jou om de vloer het juiste onderhoud te bieden. Zo kan je vele jaren lang genieten van een mooie, duurzame en kwalitatief hoogwaardige vloer. Het is raadzaam om de parketvloer eens per kalenderjaar te voorzien van onderhoudsolie.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>