Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Voor luxe en sfeervol parket in Drachten ben je bij Dutzfloors zeker aan het juiste adres. Iedereen heeft natuurlijk eigen ideeën over de sfeer die een parket in Drachten uit moet stralen. De sfeer moet goed bij de persoonlijke smaak passen, en natuurlijk ook goed combineren met het interieur in huis. Wij vinden dit net zo belangrijk als jij, en juist daarom leggen wij geen beperkingen op de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij bieden je een ruim assortiment parket dat in Drachten kan worden gelegd, maar wij kunnen je ook een parketvloer bieden die wij volledig op maat voor je maken.

Geminimaliseerde werking parket in Drachten

Wij leveren je parket met een geminimaliseerde werking in Drachten. Dit wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat het hout van de vloeren nauwelijks meer krimpt en uitzet, zoals dit vaak bij hout wel het geval is. Tijdens het produceren van het parket voor in Drachten zorgen wij ervoor dat het hout al volledig is afgestemd op het Nederlandse klimaat, waardoor wij het werken van het hout effectief tegen kunnen gaat. Dit is dan ook een groot voordeel als je kiest voor parket in Drachten dat gemaakt is in onze werkplaats. Het is een puur Hollands fabricaat en dat levert voordelen op.

Een sterke eiken toplaag

Als je het parket in Drachten laat leveren, en eventueel laat leggen, dan weet je zeker dat je voor de komende jaren kan genieten van een prachtige vloer. Wij voorzien de vloerdelen machinaal van een sterke toplaag waar je vijftien jaar garantie op krijgt. Dit zouden wij natuurlijk niet doen als wij zelf niet zo overtuigd waren van de hoge kwaliteit. Natuurlijk bieden wij parketten in diverse prijsklassen. Kom gerust eens kennis maken met de mogelijkheden, in onze showroom in Heerenveen.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>