Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Voor iedereen die interesse heeft in houten vloeren in Wijnjewoude staan wij klaar met een vriendelijke service. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van mooie vloeren in huis, en wij helpen graag om dit te realiseren. Je kunt bij ons terecht voor een zeer gevarieerd assortiment houten vloeren in Wijnjewoude. Je kan dan ook altijd kiezen voor een kleur en stijl die goed bij je past. Laat je een inspireren door de mogelijkheden die je kan bewonderen op onze website, of kom je houten vloeren voor in Wijnjewoude uitzoeken in onze showroom.

De houten vloeren voor in Wijnjewoude uitzoeken

In onze showroom kan je de vele mogelijkheden bekijken en aanvoelen. Het is ook belangrijk dat je jouw nieuwe houten vloeren voor in Wijnjewoude prettig aan vindt voelen, zeker als je graag op blote voeten in huis loopt. In onze showroom, welke zich in Heerenveen bevindt, kan je de houten vloeren voor in Wijnjewoude echt ervaren, en dat is wel zo prettig om een gerichte keuze te kunnen maken. Wij kunnen je stalen, of monsterborden, tonen van de vloeren die wij je aan kunnen bieden. Zit hier niet precies bij wat je zoekt? Dan kunnen wij je vrijblijvend vertellen over wat wij voor je kunnen betekenen met maatwerk houten vloeren in Wijnjewoude.

Offerteaanvraag

In onze showroom kunnen wij natuurlijk een berekening voor je maken, maar je kan ook online een offerteaanvraag doen. De rekenmodule helpt je om gemakkelijk te berekenen wat je nodig hebt en je kunt vervolgens heel makkelijk een offerte aanvragen voor de houten vloeren in Wijnjewoude. Wij mailen je de vrijblijvende offerte binnen een werkdag toe.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>