Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Ureterp

Als je houten vloeren in Ureterp wilt, dan nodigen wij je graag uit om onze website eens goed te bekijken om inspiratie op te doen. Je kunt hier namelijk al een goed beeld krijgen van wat wij je kunnen bieden als je houten vloeren in Ureterp wilt. Onze mogelijkheden zijn verstrekkend als je naar ons assortiment kijkt, maar eigenlijk zijn de opties nog breder dan wat op het eerste gezicht zichtbaar is. Wij kunnen namelijk ook maatwerk houten vloeren in Ureterp leveren. Deze vloeren vervaardigen wij op basis van jouw ideeën voor de vloeren, zodat ze aan al je verwachtingen voldoen.

De houten vloeren voor in Ureterp zelf uit komen zoeken

Natuurlijk wil je heel zeker zijn van je keuze voor houten vloeren in Ureterp. Het gaat immers om een investering waar je over tien jaar nog steeds blij mee wilt zijn. Niet iedereen kan zich gemakkelijk oriënteren via een scherm, en wij kunnen ons hier alles bij voorstellen. Daarom kan je de houten vloeren voor in Ureterp ook komen bekijken, in onze showroom. Deze bevindt zich in de plaats Heerenveen. Hier kunnen wij je de mogelijkheden laten zien voor je houten vloeren in Ureterp, aan de hand van stalen. Je kunt de vloeren dan ook niet alleen zien, maar ook voelen, waardoor je de vloeren echt ervaart voordat je een keuze maakt.

De openingstijden

Je kunt onze openingstijden natuurlijk online vinden. Wil jij je houten vloeren voor in Ureterp bij ons in de showroom uit komen zoeken, maar ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden te komen? Dan kan je altijd een afspraak maken om ons te bezoeken wanneer het je wel uitkomt. Wij staan dan op de gewenste dag en tijd voor je klaar in onze sfeervolle showroom.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>