Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als je voor houten vloeren in Surhuisterveen kiest die aantrekkelijk geprijsd zijn, betekent dit dan dat je over enkele jaren alweer moet gaan zoeken naar vervangende vloeren? Soms wel, maar niet bij ons. Wij staan garant voor de hoogwaardige eigenschappen van alle houten vloeren die in Surhuisterveen worden geleverd door ons, terwijl je bij ons ook zeker profiteert van aantrekkelijke prijzen. Bij ons koop je houten vloeren voor in Surhuisterveen tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Hier zijn wij trots op!

Voordelige houten vloeren in Surhuisterveen

Wij hebben vloeren binnen ieder budget, dus als je voordelige houten vloeren in Surhuisterveen wilt, dan staan wij zeker voor je klaar. Wij vervaardigen al onze houten vloeren volledig zelf. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de houten vloeren voor in Surhuisterveen altijd hoog houden. Juist ook omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, en voor een totaal eigen productie zorgen, hoeven wij nooit kosten van derden in rekening te brengen bij onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat om de prijzen van de houten vloeren voor in Surhuisterveen aantrekkelijk te houden.

De rekenmodule

Op onze transparante website tref je een praktische rekenmodule aan, waarmee je precies kan berekenen hoeveel jij nodig hebt aan houten vloeren in Surhuisterveen. Deze informatie hebben wij nodig om een eerlijke offerte op te kunnen stellen, zodat je echt van de prijs uit kunt gaan. Bij de rekenmodule kan je direct ook je offerteaanvraag voor de houten vloeren indienen. De berekening wordt dan met de aanvraag aan ons getoond, waardoor wij een vrijblijvende offerte voor je op kunnen stellen. Wij mailen je deze binnen 24 uur na de offerteaanvraag toe.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>