Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Voor al je houten vloeren in Rottevalle kan je natuurlijk bij ons terecht. Heb je interesse in verouderde vloeren, ofwel kasteelvloeren? Dan kunnen wij je goed van dienst zijn. Zoek jij juist naar moderne en strakke houten vloeren in Rottevalle? Ook dan zijn wij je partner. Wij bewerken het hout voor onze vloeren zelf, waardoor iedere gewenste uitstraling bereikt kan worden. Als jij interesse hebt in mooie houten vloeren in Rottevalle, dan nodigen wij je uit om eens naar onze showroom te komen voor een nadere kennismaking.

Naar de showroom voor je houten vloeren in Rottevalle

Wie interesse heeft in de levering van mooie en duurzame houten vloeren in Rottevalle is van harte uitgenodigd om eens lang te komen in onze showroom, in Heerenveen. Hier hebben wij monsterborden, of stalen, van alle houten vloeren die wij in Rottevalle kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij je hier, indien gewenst, ook informeren over een maatwerk vloer. Je kunt de diverse stalen op je gemak bekijken en voelen, zodat je ook weet hoe de vloeren uiteindelijk aanvoelen. Kan je geen keuze maken uit twee of drie monsterborden? Dan mag je deze van ons lenen, zodat je thuis kunt bekijken welke het mooist is. Zo kies je altijd de juiste houten vloeren voor in Rottevalle.

Een hoge kwaliteit

Wij maken al onze houten vloeren voor in Rottevalle in onze werkplaats. Hiervoor kopen wij eerlijk hout in en vervolgens maken wij hier de mooiste vloeren van. Wij hebben dan ook voortdurend de controle over de kwaliteit die in de vloeren wordt gelegd. Daarnaast krijgen de vloeren machinaal een toplaag die beschermt. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit hiervan dat wij je hier 15 jaar garantie op durven te geven. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>