Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wil jij houten vloeren in Nijbeets realiseren, bijvoorbeeld in een nieuw te betrekken woning? Dan is het inderdaad een heel goede keuze om voorafgaande aan de verhuizing al houten vloeren in de woning in Nijbeets te laten realiseren. Je hoeft dan niet met meubels te gaan schuiven of ruimten opnieuw leeg te halen om een vloer te laten plaatsen. Natuurlijk kunnen wij je de mooiste en meest duurzame houten vloeren in Nijbeets leveren, in de sfeer die perfect bij jou en je nieuwe woning past. Zijn de vloeren van je huidige woning aan vervanging toe? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar.

De houten vloeren in Nijbeets zelf leggen

In onze werkplaats worden alle houten vloeren voor in Nijbeets voorzien van een uitstekende mes- en groefverbinding, waardoor de vloeren zeker gemakkelijk zelf te leggen zijn. Als je de houten vloeren in Nijbeets zelf wilt leggen, dan zorgen wij natuurlijk voor de bezorging van je nieuwe vloeren. Wil je de houten vloeren in Nijbeets laten leggen door ervaren parketteurs, bijvoorbeeld omdat je het zelf niet aandurft of omdat het gecombineerd moet worden met vloerverwarming? Dan kan je tegen een voordelig tarief een beroep doen op de vriendelijke dienstverlening van onze parketteurs.

De vloeren onderhouden

Wij raden je aan om de houten vloeren in Nijbeets eens per jaar te behandelen met onderhoudsolie om de levensduur van de vloeren optimaal te houden. Hiermee zorg je ervoor dat de vloeren lang van hoge kwaliteit blijven en natuurlijk ook hun originele uitstraling behouden. Natuurlijk kunnen wij je van persoonlijk advies voorzien over het voeren van geschikt onderhoud aan je nieuwe houten vloeren.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>