Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Drachten 

Veel mensen zijn bang dat zij geen houten vloeren in Drachten kunnen leggen, omdat er al vloerverwarming aanwezig is. Als je eenmaal aan de behaaglijkheid van vloerverwarming bent gewend, dan wil je natuurlijk niet meer zonder. Voor al deze mensen hebben wij heel goed nieuws! Wij leveren namelijk houten vloeren in Drachten die heel goed op vloerverwarming kunnen worden gelegd. Als jij in je woning wilt genieten van mooie en duurzame houten vloeren in Drachten, dan hoef je dus zeker geen afscheid te nemen van je vloerverwarming. Het kan gewoon allebei!

De houten vloeren in Drachten laten leggen

Wij voorzien onze vloeren van een perfecte mes- en groefverbinding, waardoor deze heel gemakkelijk te leggen zijn. Je kunt de houten vloeren in Drachten dan ook zelf leggen als je dat wilt. Meer dan een beetje handigheid in de vingers heb je er niet voor nodig. Wij kunnen ons wel voorstellen dat je het wellicht niet prettig vindt om de houten vloeren in Drachten op vloerverwarming te leggen. Het is immers wel belangrijk dat dit goed gebeurt. Als je hierom de klus liever uitbesteedt aan een professional, dan kan je de houten vloeren in Drachten laten leggen door onze ervaren parketteurs. Zij zorgen ervoor dat de vloeren vakkundig, snel en tegen een net tarief worden gelegd.

Gebruik de rekenmodule

Op de website tref je een rekenmodule aan. Deze gebruiksvriendelijke calculator berekent voor je wat je nodig hebt. Bij deze rekenmodule vind je ook een button om direct een offerteaanvraag in te dienen met deze berekening. Wij zorgen ervoor dat je de offerte de volgende dag al in je mailbox hebt. Uiteraard is deze prijsopgave voor de houten vloeren in Drachten geheel vrijblijvend. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>