Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Ga je verhuizen en wil je houten vloeren in Burgum laten leveren in je nieuwe woning? Of is je huidige woning aan een opknapbeurtje toe en wil je hierbij direct mooie nieuwe en duurzame houten vloeren in Burgum laten plaatsen? Wij bieden je een vriendelijke service, een uitstekende kwaliteit en aangename prijzen voor alle houten vloeren die wij in Burgum kunnen leveren. Je kunt de vloeren zelf leggen, maar wij bieden je ook de optie om deze werkzaamheden over te laten aan onze vakbekwame parketteurs, tegen een aantrekkelijk tarief.

Vloerverwarming en houten vloeren in Burgum

Kunnen je nieuwe houten vloeren in Burgum op vloerverwarming worden gelegd? Ja, in principe wel. De meeste houten vloeren hebben een goede dikte voor een combinatie met vloerverwarming. Bij een dikte van 15+5 ontstaat rendementsverlies, waardoor dit afvalt, maar onze vloeren kunnen eigenlijk altijd wel goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Natuurlijk kunnen wij je adviseren als je de houten vloeren in Burgum op vloerverwarming wilt leggen. Daarnaast kan je het leggen van de nieuwe houten vloeren in Burgum overlaten aan onze ervaren parketteurs als je dit zelf niet aandurft in verband met de vloerverwarming.

Bezoek ons

Natuurlijk kan je de houten vloeren die wij in Burgum kunnen leveren zelf eens komen bekijken. Je kunt hiervoor uitstekend terecht in onze sfeervolle showroom in Heerenveen. Als jij alleen buiten onze openingstijden beschikbaar bent, dan kan je een afspraak maken voor je bezoek aan onze showroom. Wij zorgen dan dat we alle tijd en aandacht voor je hebben. Als je geen keuze kunt maken uit ons brede assortiment houten vloeren, dan kunnen wij je meer vertellen over onze custom made vloeren.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>