Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Buitenpost

Je wilt je nieuwe houten vloeren in Buitenpost natuurlijk aanschaffen bij een betrouwbare, voordelige en eerlijke partij. Je wilt kunnen rekenen op een hoge kwaliteit en een goede levensduur van de houten vloeren in Buitenpost, maar je wilt niet direct al je spaargeld hieraan uit moeten geven. Wij nodigen je uit om eens nader kennis met ons te maken voor je houten vloeren in Buitenpost. Wij leveren namelijk de mooiste en beste vloeren tegen de meest aangename prijzen. Je bent altijd van harte welkom.

Eerlijke en betaalbare houten vloeren in Buitenpost

Het productieproces van al onze vloeren, waaronder ook de houten vloeren voor in Buitenpost, ligt in onze handen. Wij beschikken over een machinepark waarmee wij alle werkzaamheden zelf uit kunnen voeren. Zo kunnen wij de houten vloeren voor in Buitenpost met de gewenste bewerking aanleveren. Wij kunnen het hout onder meer trommelen, bezagen, antiek beitsen en schuren, roken, walsen en branden. De vloeren worden vervolgens met kleurolie gekleurd naar de gewenste tint. Doordat wij het hele proces in eigen werkplaats uitvoeren kunnen wij de kosten voor de houten vloeren voor in Buitenpost scherp houden. Al onze houten vloeren worden gemaakt van eerlijk hout, dat wij zelf met zorg inkopen.

Vloerverwarming

Wil jij je nieuwe houten vloeren in Buitenpost nog behaaglijker maken met vloerverwarming? Dat kan zeker! Onze houten vloeren zijn veilig te combineren met vloerverwarming. Indien gewenst kan je de vloeren laten leggen voor onze vakbekwame parketteurs voor een optimaal resultaat. Door de perfect aangebrachte mes- en groefverbinding zijn de vloeren ook uitstekend zelf te leggen. Wij kunnen je natuurlijk van de nodige tips en persoonlijk advies voorzien als je hier interesse in hebt.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>