Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Ben jij iemand die veel aandacht besteed aan duurzaamheid, aan het milieu en de aarde in het algemeen? Dat siert je, want het is natuurlijk ook heel belangrijk. Het is dan ook logisch dat je een bewuste keuze wilt maken voor je nieuwe houten vloeren in Bakkeveen. Hout is een prachtig materiaal, maar het wordt ook wel eens op een heel verkeerde wijze verkregen. Wij garanderen je dat onze houten vloeren voor in Bakkeveen een zeer bewuste keuze zijn. Wij hechten zelf dan ook veel waarde aan duurzaamheid en milieu. Voor de houten vloeren die in Bakkeveen worden geleverd kopen wij dan ook uitsluitend eerlijk hout in.

Eigen productie van de houten vloeren in Bakkeveen

Wij bieden onze klanten graag een uitstekende kwaliteit. Je wilt zo lang mogelijk van je nieuwe houten vloeren in Bakkeveen genieten en wij willen dit voor je realiseren. Wij maken onze vloeren volledig zelf, zodat wij ook niet hoeven te vertrouwen op de kwaliteit die anderen leveren. Wij realiseren de kwaliteit zelf en leggen de lat hoog voor de houten vloeren die ook in Bakkeveen geleverd kunnen worden. Er wordt machinaal een sterke laag over de vloerdelen aangebracht die de vloeren beschermen tegen beschadiging. Deze deklaag is zo sterk dat wij je er vijftien jaar garantie op geven. Je bent dan ook zeker van een lange levensduur van je vloeren, zeker als je zelf ook nog onderhoud voert aan je houten vloeren in Bakkeveen.

Onderhoud voeren

Wij raden je aan om onderhoudsolie te gebruiken voor het voeren van onderhoud aan je houten vloeren in Bakkeveen. Eens per jaar is voldoende om de vloeren mooi te houden en om ervoor te zorgen dat de kwaliteit niet verloren gaat. 

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>