Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren

Bij Dutzfloors vind je een ruim aanbod aan houten vloeren. Naast dat we verschillende houtsoorten in ons assortiment hebben, kun je bij ons kiezen voor speciale bewerkingen op vloeren. In ons showroom vind je een groot scala aan verschillende uitgestalde houten vloeren. Ook kun je kiezen voor verschillende sorteringen van het hout en het aantal noesten dat op het hout is aangebracht. Onze houten vloeren bestaan onder meer uit vloeren opgebouwd uit duoplanken, massieve vloeren en visgraatvloeren. Daarnaast hebben we Venoplex en hoogkant parket in ons assortiment en houten vloeren die geschikt zijn (te maken) voor vloerverwarming. In onze showroom in Beetsterzwaag hebben we een flink aantal opties voor je neergezet, zodat je vast een beeld kunt vormen.

Houten vloeren bewerken

Een houten vloer kun je, nadat je een mooie type plank en toplaag hebt gekozen, ook nog verder bewerken. Natuurlijk kun je kiezen voor een naturel of houtbehandeling, maar bij Dutzfloors is het ook mogelijk om een vloer te verouderen of een speciale white wash teint mee te geven. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor het roken en daarna eventueel aflakken van de vloer. Bij een gerookte vloer krijg je een mooi nerfeffect, en het hout wordt ook wat donkerder. Dit effect kun je behouden door de vloer af te lakken of in de olie te zetten.

 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>