Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als je een houten vloer in Drachten legt, dan moet je altijd rekening houden met de werking van het hout. Of toch niet? Bij ons in elk geval niet, want wij zorgen ervoor dat de houten vloer in Drachten nauwelijks meer uitzet of krimpt als gevolg van verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid. Dit kunnen wij realiseren door tijdens het productieproces al aandacht te besteden aan de afstemming van het hout op het klimaat van Nederland. Zo zorgen wij ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken om het werken van de houten vloer in Drachten.

Een houten vloer in Drachten uit onze werkplaats

Wij leveren je een houten vloer in Drachten die perfect aan je wensen en eisen voldoet. Je kunt een keuze maken uit ons brede assortiment, maar we kunnen je ook een maatwerk houten vloer in Drachten bieden. Al onze houten vloeren zijn afkomstig uit onze eigen werkplaats. Wij kopen eerlijk hout in en bewerken en vervaardigen dit zelf tot complete vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Doordat wij geen werk uitbesteden hebben wij ook geen last van kosten van derden die wij aan onze klanten moeten doorberekenen. Hierdoor betaal je altijd een scherpe prijs voor de houten vloer in Drachten.

Vraag een offerte aan

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je eerst wilt weten wat een houten vloer in Drachten gaat kosten voordat je deze eventueel bestelt. Je kunt gebruik maken van de rekenmodule op onze website om een berekening van de houten vloer te maken. Klik vervolgens op de button om een offerte aan te vragen en wij krijgen de berekening te zien. Op basis hiervan kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave maken, welke wij je binnen 24 uur doormailen.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>