Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wil jij mooie eiken vloeren in Drachten laten bezorgen en direct laten leggen door vakbekwame parketteurs die de vloeren snel en vakkundig voor je leggen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Wil jij je nieuwe eiken vloeren in Drachten laten leveren, maar wil je deze zelf leggen? Ook dan ben je welkom! Wij bieden je beide mogelijkheden. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze eiken vloeren in Drachten gemakkelijk kunnen worden gelegd. Dit doen wij door de vloerdelen te voorzien van perfecte mes- en groefverbindingen. Als je er toch voor kiest om de vloeren te laten leggen door onze parketteurs, dan profiteer je natuurlijk van een scherpe prijs van deze service.

Kwalitatief hoogwaardige eiken vloeren in Drachten laten leveren

Als je een keuze maakt uit ons ruime assortiment eiken vloeren voor in Drachten, dan ben je zeker dat je gaat voor vloeren van goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten vele jaren lang kunnen genieten van hun nieuwe eiken vloeren in Drachten. Daarom zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur van onze vloeren. Deze worden bijvoorbeeld voorzien van een sterke toplaag die met 15 jaar garantie komt. Klanttevredenheid wordt natuurlijk ook bereikt met een scherpe prijs. Wij staan dan ook garant voor de aangename prijzen waartegen wij de eiken vloeren in Drachten kunnen aanbieden.

Goede voordelen

Wij bieden je natuurlijk uitstekende voordelen als je gaat voor onze eiken vloeren in Drachten. Denk aan de nette prijzen, de goede kwaliteit en garanties, onze vriendelijke service en natuurlijk de brede mogelijkheden die wij bieden. Wij nodigen je daarom uit om eens nader kennis met ons te maken, bijvoorbeeld in onze showroom in Heerenveen.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>