Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eigen productie houten vloeren

Bij Dutzfloors geloven we erin dat kwaliteit een resultaat is van een goed doordacht proces. Dat geldt voor de kwaliteit van het werk aan uw vloer en de duurzaamheid van een goed gelegde houten vloer. Maar ook voor de kwaliteit van de vloerdelen en het hout waarmee we de vloerdelen maken. Omdat we graag grip hebben op dit proces, heeft Dutzfloors het totale productieproces in eigen hand genomen. Dat betekent dat wij vanaf het ruwe hout de vloerdelen maken en zorgen voor een mooi eindproduct.


Voordelen van productie houten vloeren in Nederland

Dat brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Zo schakelen we de tussenhandel uit. Dat scheelt een hoop marge en daardoor kunnen we aan jou een voordeliger vloer aanbieden. Ook voor de kwaliteit heeft het produceren in Nederland een groot voordeel: het hout kan wennen aan de weeromstandigheden en de luchtvochtigheid. Omdat we pas met de vloerdelen gaan werken nadat het hout gewend is geraakt aan de omstandigheden, is de kans op sterk werkende vloeren een stuk kleiner. Bovenal hebben we grip op het feit dat we met eerlijk een verantwoord hout werken. We nodigen je graag uit om het eindproduct in onze showroom te bekijken.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>