Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Bewerking en sortering houten vloeren

Naast dat een houten vloer vaak een lust voor het oog is, biedt het nog een aantal andere aspecten. Zeker in vergelijking met tapijt of laminaat, waarbij je vaak te maken krijgt met klant- en klare producten waar je niet al te veel meer aan kunt veranderen, biedt een houten vloer tal van voordelen als het om het bewerken en finetunen van het hout gaat. Zo kun je houten vloeren prachtig verouderen. Dat levert een effect op alsof de vloeren al tientallen jaren in de woning ligt, terwijl je een kwaliteitsproduct tot je beschikking hebt waarmee je nog jaren kunt doen.


Mogelijkheden voor het bewerken van je houten vloer

Voorafgaand aan de eventueel door jou gekozen bewerking, zoals roken of borstelen, moet je eerst de planken sorteren. Dat hoef je niet zelf te doen, maar je moet wel aangeven welke sortering je op het gebied van vooral de noesten wilt hebben. Kies je er voor om zo min mogelijk noesten te hebben of ga je met de natuur mee en laat je de boel de boel? Nadat je daar een keuze in hebt gemaakt, kunnen wij je alles vertellen over de mogelijkheden van het bewerken van de vloer. Trommelen, walsen of bezagen: alles is mogelijk. Onze showroom biedt je veel inspiratie!

 

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>